Hozzászólási szabályzat

 

 

A honlapon szereplő kommunikációs oldalakat mindenki csak a hozzászólási szabályzat alapján használhatja. Ennek nem ismerete nem mentesíti a szabályzat alól a felhasználót.

 

Vendégkönyv használatára vonatkozó szabályzat:
- A vendégkönyv olvasása szabadon bárkinek elérhető, semmilyen regisztrációt nem igényel
- A vendégkönyvbe való íráshoz mindenkinek regisztrálnia kell, vagyis felhasználói fiókot kell létrehoznia a csanadpalota.hu portálon. Itt a  név és e-mail cím megadása kötelező
- A vendégkönyvet használják a felhasználók „vendég” szemszögből, tehát véleményüket, élményeiket, észrevételeiket itt tehetik meg Csanádpalotával és a honlappal kapcsolatban is.
- Semmilyen nem oda illő negatív megjegyzést (politikai, vallási, nemi, stb.) nem lehet bejegyezni. Ha ez mégis megtörténik, abban az esetben a Moderátornak joga van moderálni illetve törölni a bejegyzést és a felhasználót ki is zárhatja.
- Mások személyiségi jogai nem sérülhetnek a felhasználók beírásai által, ennek megszegése, kizárással jár a vendégkönyből.

 

 

Fórum használatára vonatkozó szabályzat:
- A fórum témáinak és beírásainak olvasásához nincs szükség regisztrációra.
- A beíráshoz és új témanyitáshoz fórumban külön regisztrációra van szükség
- Mások személyiségi jogai nem sérülhetnek a felhasználók beírásai által, ennek megszegése, kizárással jár a fórumból, és törvényi eljárást vonhat maga után.
- A jogsértő hozzászólásokat azonnal töröljük és kizárjuk a felhasználót: jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
- Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólásokat is töröljüki Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátor feladata eldönteni a fórum, illetve a téma jellegének függvényében.
- A Moderátor független!!! A honlap szellemiségének, a fórumokra vonatkozó szabályok és a törvényi előírásoknak megfelelően moderálja a honlapot.

 

 

Mindkét kommunikációs oldalt minden felhasználó csak saját felelősségére és a törvényi előírásoknak megfelelően használja.

 

 

Csanádpalota, 2009. augusztus 1.