Csanádpalotai Kalandorok Motoros Egyesület

Elnök: Popány Károly
Szervezet székhelye: 6913 Csanádpalota, Kossuth utca 36.
Adószám: 19289742-1-06

A Csanádpalotai Kalandorok Motoros Egyesület egy lelkes és dinamikus közösség, amely 2018-ban jött létre azzal a céllal, hogy összehozza a motorozás szerelmeseit. 2020-ban váltunk hivatalos civil szervezetté, ami új fejezetet nyitott az egyesület életében. Fő célunk, hogy népszerűsítsük a motorozást, különös tekintettel a fiatalabb generációkra, ezzel is bővítve a motoros közösséget.

Szervezetünk évente több túrát szervez, amelyek között megtalálhatók a rövidebb, 1 napos kiruccanások és a hosszabb, többnapos kalandok is. Ezek a rendezvények nemcsak a tagok számára jelentenek kikapcsolódást, de lehetőséget adnak arra is, hogy a motorozás szeretetét megosszuk másokkal, és új barátokat szerezzünk.

Fontosnak tartjuk a jó kapcsolatot a többi civil szervezettel és a helyi önkormányzattal. Ezen együttműködések révén több közös projektben veszünk részt, amelyek elősegítik a helyi közösség fejlődését és összetartását.

Szívügyünknek tekintjük a jótékonyságot is. Lehetőségeink szerint minden évben támogatjuk a Szegedi Gyermekkórházat, és igyekszünk segíteni azokon, akik rászorulnak. Ezek a tevékenységek nemcsak hogy erősítik a csapatunkat, de lehetőséget adnak arra is, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a közösségre.

A Csanádpalotai Kalandorok Motoros Egyesület tehát több mint csak egy motoros klub; egy olyan közösség, amely hisz a motorozás örömében, a barátságban, és abban, hogy közösen nagyobb hatást érhetünk el a társadalomra.

Popány Károly
elnök